A Nivelco TRADE CENTER 1993-ban létesült Újpesten, amikor a rekonstrukció során a legújabb technológiával és adatátviteli eszközökkel felszerelt

Utolsó frissítés: 2019.05.29.

NIVELCO Trade Center  |   office@tradecenter.hu   |   +36 1/889-0100   |   1043 Budapest (Újpest), Dugonics utca 11.  © 2019 NIVELCO zRt.  Minden jog fenntartva.

IRODÁK

Az irodák különböző méretűek, és bérlőink kívánsága szerint alakíthatók. A bérelhető területen a helyiségek szőnyegpadlóval vannak ellátva, légkondicionáltak, továbbá szalagfüggönnyel és beépített szekrénnyel felszereltek. Átadás előtt a helyiségek tisztasági festését és szőnyegpadlózását biztosítjuk. A standard felújításon kívül lehetőség van egyedi igények megvalósítására is.

ÜZLETHELYISÉGEK

Az üzlethelyiségek kerámia padlózattal vannak ellátva. Az utcai fronton lévő üvegportálok megfelelő reklámfelületet biztosítanak. Az üzletek előtt külön vendégparkoló áll rendelkezésre a vendégek és az üzletfelek részére. A kiadó helyiségek igény szerint átalakíthatók.

TÁRGYALÓK

Klimatizált nagytárgyalónk 40 fő befogadására alkalmas, multimédiával és flexibilisen alakítható bútorokkal van felszerelve, a technikai feltételeket projektor és beépített hangosítás biztosítja.  Rendelkezésre áll továbbá három kisebb, 6–8 fős tárgyalóterem is.

RAKTÁRAK

A raktárak a belső udvarról közelíthetők meg, targoncával jól járhatók. Fűtéssel, önálló riasztórendszerrel és megfelelő világítással felszereltek. Lehetőség van üzlethelyiséggel összekapcsolt raktár bérlésére is.  A raktárak belmagassága 3 m és 5 m közötti. Ki- és bepakolásra targonca vehető igénybe.

PARKOLÓK

A parkolás az irodaház sorompóval elzárt belső udvarán 0–24 óráig, 150 darab, biztonsági szolgálat által őrzött parkolóban lehetséges. A parkolók elfoglalását mágneskártyás beléptető rendszer segíti, valamint az irodaház előtt lehetőség van díjmentes parkolásra. Az irodaház környéke a fizetőzónán kívül helyezkedik el, így a parkolás a környező utcákban is ingyenes.

BIZTONSÁGI SZOLGÁLAT

A biztonsági szolgálat 0–24 óráig áll rendelkezésre, biztonsági és járőrszolgálattal. Az épületben kül-, és beltéri videó megfigyelő rendszer működik. Az épület beléptető, belső biztonsági, kerítésvédelmi és tűzvédelmi rendszerekkel is rendelkezik.

TREZOR BÉRLÉS

Bérlőink részére igény esetén trezorszoba áll rendelkezésre egyedi széffel, melynek biztonságáról vagyonvédelmi rendszer és élőerős őrzés gondoskodik.

INTERNET

Az internet hozzáférés 0–24 órában biztosított. A forgalomfüggetlen szolgáltatás bérelt vonalon keresztül érhető el, továbbá domain és levelezés karbantartás (Spam / vírusfigyelés), illetve weblaphosting szolgáltatások állnak rendelkezésre. Minden egyéb igény (pl.: fix IP cím) egyedi megállapodás szerint. Irodaházunk Magyarországon az elsők között vezetett be hotspot szolgáltatást.

ÉTTEREM

Az irodaházban melegkonyhás étterem (napi menüvel), teakonyha, italautomata, büfé üzemel. Tárgyalóterem bérelhető konferenciák és üzleti megbeszélések lebonyolítására, melyekhez a büfé szolgáltatásai is igénybe vehetők.

RECEPCIÓ 0–24H

A recepció 0–24 óráig tart nyitva. A recepciósok ellátják a bérlőkhöz érkező vendégek fogadásával, megfelelő elirányításával kapcsolatos teendőket. Kezelik a telefonközpontot,  ahol a kapcsolások mellett üzenetek átvételét és továbbítását is biztosítják. Feladataik közé tartozik a bérlőkkel való kapcsolattartás, továbbá a felmerülő problémák megoldása illetve továbbítása. A recepción teljes körű postai szolgáltatások is elérhetők.

A Nivelco TRADE CENTER 1993-ban létesült Újpesten, amikor a rekonstrukció során a legújabb technológiával és adatátviteli eszközökkel felszerelt