A Nivelco TRADE CENTER 1993-ban létesült Újpesten, amikor a rekonstrukció során a legújabb technológiával és adatátviteli eszközökkel felszerelt

Utolsó frissítés: 2019.02.20.

NIVELCO Trade Center  |   office@tradecenter.hu   |   +36 1/889-0100   |   1043 Budapest (Újpest), Dugonics utca 11.  © 2019 Nivelco zRt.  All rights reserved.

IRODÁK

Az irodák különböző méretűek és bérlőink kívánsága szerint alakíthatók. A bérelhető területen a helyiségek szőnyegpadlózottak, légkondicionáltak, továbbá szalagfüggöny és beépített szekrénnyel felszereltek. Átadás előtt a helyiségek tisztasági festését, és szőnyeg-padlózását biztosítjuk. A standard felújításon kívül, lehetőség van egyedi igények megvalósítására.

ÜZLETHELYISÉGEK

Az üzlethelyiségek kerámia padlózattal vannak ellátva. Az utcai fronton lévő üvegportálok biztosítják a megfelelő reklámfelületet. Az üzletek előtt külön vendégparkoló is biztosított a vendégek és az üzletfelek részére. A kiadó helyiségek igény szerint átalakíthatók.

TÁRGYALÓK

40 fő befogadására alkalmas multimédiával és flexibilisen alakítható bútorokkal felszerelt, klimatizált (nagy) tárgyaló, a megfelelő feltételek biztosításáról projektor és kihangosító technika gondoskodik.  Továbbá három kisebb, 6–8 fős tárgyalóterem is rendelkezésre áll.

RAKTÁRAK

A raktárak a belső udvarról közelíthetők meg, targoncával jól járhatók. Fűtéssel, önálló riasztórendszerrel és megfelelő világítással felszereltek. Lehetőség van üzlethelyiséggel összekapcsolt raktár bérlésére is.  A raktárak belmagassága 3 m és 5 m közötti. Targonca használata igénybe vehető ki-, és bepakolásra.

PARKOLÓK

A parkolás az irodaház sorompóval elzárt belső udvarán 0–24 óráig  150 darab biztonsági szolgálat által őrzött parkolóban lehetséges. A parkolók elfoglalását mágneskártyás beléptető rendszer segíti, valamint lehetőség van az irodaház előtti díjmentes parkolásra is. Az irodaház környéke a fizetőzónán kívül helyezkedik el, ebből kifolyólag a parkolás a környező utcákban is ingyenes.

BIZTONSÁGI SZOLGÁLAT

A biztonsági szolgálat 0–24 óráig rendelkezésre áll biztonsági- és járőrszolgálattal. Az épületben kül-, és beltéri videó megfigyelő rendszer működik. Az épület beléptető-, belső biztonsági-, kerítésvédelmei és tűzvédelmi rendszerrel is rendelkezik.

TREZOR BÉRLÉS

Bérlőink részére igény esetén trezorszoba áll rendelkezésre egyedi széffel, melynek biztonságáról vagyonvédelmi rendszer és élőerős őrzés gondoskodik.

INTERNET

Az internet hozzáférés 0–24 óráig biztosított. A forgalom független szolgáltatás bérelt vonalon keresztül érhető el. Továbbá domain és levelezés karbantartásra (Spam / vírusfigyelés), illetve weblaphosting szolgáltatások állnak rendelkezésre. Minden egyéb igény pl.: fix IP cím egyedi megállapodás szerint. Irodaházunk Magyarországon az elsők között  hotspot szolgáltatást vezetett be.

ÉTTEREM

Az irodaházban melegkonyhás étterem (napi menü), teakonyha, italautomata, büfé üzemel. Tárgyalóterem bérelhető konferenciák és üzleti megbeszélések lebonyolítására, amihez a büfé szolgáltatásai is igénybe vehetők.

RECEPCIÓ 0–24H

A recepció 0–24 óráig tart nyitva. A recepciósok a bérlőkhöz érkező vendégek fogadásával, megfelelő elirányításával kapcsolatos teendőket ellátják. Kezelik a telefonközpontot,  ahol a kapcsolások mellett üzenetek átvételét és továbbítását is biztosítják. Feladataik közé tartozik a bérlőkkel való kapcsolattartás, továbbá a felmerülő problémák megoldása illetve továbbítása. A recepción teljes körű postai szolgáltatások is elérhetők.

A Nivelco TRADE CENTER 1993-ban létesült Újpesten, amikor a rekonstrukció során a legújabb technológiával és adatátviteli eszközökkel felszerelt