BuszAutóChevron LeftChevron RightChevron UpVolánbuszFacebookInstagramInternetTalálkozóMetróIrodaParkolásRecepcióÉtteremBiztonságÜzletRaktárVonatTrezorFigyelmeztetésYouTube
Idoda példa a NIVELCO Trade Centerben

Irodák


Az irodák különböző méretűek, és bérlőink kívánsága szerint alakíthatók. A bérelhető területen a helyiségek szőnyegpadlóval vannak ellátva, légkondicionáltak, továbbá szalagfüggönnyel és beépített szekrénnyel felszereltek. Átadás előtt a helyiségek tisztasági festését és szőnyegpadlózását biztosítjuk. A standard felújításon kívül lehetőség van egyedi igények megvalósítására is.

Üzlet példa példa a NIVELCO Trade Centerben

Üzletek


Az üzlethelyiségek kerámia padlózattal vannak ellátva. Az utcai fronton lévő üvegportálok megfelelő reklámfelületet biztosítanak. Az üzletek előtt külön vendégparkoló áll rendelkezésre a vendégek és az üzletfelek részére. A kiadó helyiségek igény szerint átalakíthatók.

Raktár példa a NIVELCO Trade Centerben

Raktárak


A raktárak a belső udvarról közelíthetők meg, targoncával jól járhatók. Fűtéssel, önálló riasztórendszerrel és megfelelő világítással felszereltek. Lehetőség van üzlethelyiséggel összekapcsolt raktár bérlésére is. A raktárak belmagassága 3 m és 5 m közötti. Ki- és bepakolásra targonca vehető igénybe.

NIVELCO Trade Center – tárgyaló

Tárgyalók


Klimatizált tárgyalónk 40 fő befogadására alkalmas, multimédiával és flexibilisen alakítható bútorokkal van felszerelve, a technikai feltételeket projektor és beépített hangosítás biztosítja. Rendelkezésre áll továbbá három kisebb, 6–8 fős tárgyalóterem is.

NIVELCO Trade Center belső parkoló

Parkolók


A parkolás az irodaház sorompóval elzárt belső udvarán 0–24 óráig, 150 darab, biztonsági szolgálat által őrzött parkolóban lehetséges. A parkolók elfoglalását mágneskártyás beléptető rendszer segíti, valamint az irodaház előtt lehetőség van díjmentes parkolásra. Az irodaház környéke a fizetőzónán kívül helyezkedik el, így a parkolás a környező utcákban is ingyenes.

Bztonsági szolgálat a a NIVELCO Trade Centerben

Biztonsági szolgálat


A biztonsági szolgálat 0–24 óráig áll rendelkezésre, biztonsági és járőrszolgálattal. Az épületben kül-, és beltéri videó megfigyelő rendszer működik. Az épület beléptető, belső biztonsági, kerítésvédelmi és tűzvédelmi rendszerekkel is rendelkezik.

Defibrillátor


Az újraélesztés során segítséget jelent az AÉD, vagyis az automata életmentő defibrillátor, amely a NIVELO Trade Center 2-es épületének recepcióján érhető el. A készüléket a laikusok is tudják használni, hiszen az mindvégig hangüzenetekkel kommunikál az elsősegélynyújtóval, segíti őt a döntéshozatalban. A defibrillátor az elektródákat a testre helyezve elemzi a szívritmust, felismeri a kamrafibrillációt, és csak ebben az esetben javasolja a sokkot, amit egy gomb segítségével lehet engedélyezni.

Internet hozzáférés a NIVELCO Trade Centerben

Internet


Az internet hozzáférés 0–24 órában biztosított. A forgalomfüggetlen szolgáltatás bérelt vonalon keresztül érhető el, továbbá domain és levelezés karbantartás (Spam/vírusfigyelés), illetve weblaphosting szolgáltatások állnak rendelkezésre. Minden egyéb igény (pl.: fix IP cím) egyedi megállapodás szerint. Irodaházunk Magyarországon az elsők között vezetett be hotspot szolgáltatást.

Trezor szolgáltatás a NIVELCO Trade Centerben

Trezor bérlés


Bérlőink részére igény esetén trezorszoba áll rendelkezésre egyedi széffel, melynek biztonságáról vagyonvédelmi rendszer és élőerős őrzés gondoskodik.

Büfé és étterem a NIVELCO Trade Centerben

Étterem


Az irodaházban melegkonyhás étterem (napi menüvel), teakonyha, italautomata, büfé üzemel. Tárgyalóterem bérelhető konferenciák és üzleti megbeszélések lebonyolítására, melyekhez a büfé szolgáltatásai is igénybe vehetők.

NIVELCO Trade Center recepcio

Recepció 0–24H


A recepció 0–24 óráig tart nyitva. A recepciósok ellátják a bérlőkhöz érkező vendégek fogadásával, megfelelő elirányításával kapcsolatos teendőket. Kezelik a telefonközpontot, ahol a kapcsolások mellett üzenetek átvételét és továbbítását is biztosítják. Feladataik közé tartozik a bérlőkkel való kapcsolattartás, továbbá a felmerülő problémák megoldása illetve továbbítása. A recepción teljes körű postai szolgáltatások is elérhetők.